• Moore Key posted an update 4 months, 1 week ago

  Планирането на вашия дом изисква по-широк подход и много решения, за да се направи сравнение с при закупуване на такъв. Намирането на перфектната сграда е предизвикателство, като се проектира как ще изглежда вашето бъдещо жилище е друго предизвикателство. Събирането на вашия дизайн мечта дома на текущата партида, че имате, както и балансиране на акта на планиране и бюджетиране може да бъде твърде трудно и може да изисква професионална помощ.

  Човек трябва да реши какъв тип дом, който ще построи, преди всъщност да се направи дизайн как изглежда. Би връх препоръчително да имате списък с нещата, които искате дома ви да има преди създаването на плана. Стиловете на къщи днес имат различни предложения, така че би връх разумно да се търсят идеи, преди да се впишат в хартия всички тези идеи.

  Една бърза скица също ще помогне за концептуализиране на вашия дом мечта. Тъй като не е нужно да се реализира този дизайн все още, все още можете да получите идеи и да се смесват и съвпадат нещата, които искате да имате вътре и извън дома си. Моля, посетете
  шкаф за пералня за по-подробна информация. Въпреки това, важно е да знаете основните неща, които ще бъдат включени в дома си, като посрещането на Нова година броя на стаите, семейните зони, трапезарии, гараж, кухненски характеристики и функции за баня, които бихте искали да имате. Препоръчително е също да планирате интернет връзки, както и кабелните и телефонните връзки.

  След приключване на вашия план, следващата стъпка, която е необходима, ще бъде получаване на необходимите разрешителни и съществуващите закони и стандарти за зониране във вашия район. Не забравяйте да приложите конструктивни спецификации, необходими за сгради, които са построени във вашия район. Това може да ви спести много главоболия, които допустимо да изпитате по време на действителното изграждане на вашия дом.

  Маловажен колко зашеметяващ допустимо да искате вашия дом да изглежда и се чувстват като, все още трябва да се облизва определена сума пари, за да бъде в обстоятелство да изпълни вашия план. Сравнете настоящия си план с бюджета, който имате и желаете да отделите за вашия мечтан дом и го коригирайте, за да се побере. Обърнете внимание, че харченето на твърде много допустимо да доведе до това да нямате достатъчно, за да купите обзавеждане за дома на мечтите си. Парцел, където текущият ви бюджет допустимо да ви накара да се справи с изграждането на вашия дом и бюджет съответно за това, което наистина можете да придобиете като бюджет по време на действителното строителство. По-добре е да се коригирате сега с плана си, вместо да жертвате качеството на изграждането на вашия дом, след като бюджетът ви започне да боли.

  Помислете за действителната партида, която имате преди да се приложат вашите планове за дома. Искаш ли да имаш голяма поляна и заден двор? Искате ли да намерите вашия дом единствено на няколко метра от улицата, за да се максимизира площта на парцела, който имате? Наклони също трябва да се вземат под внимание, за да бъде в състояние да контролира засипване и изкопаване на разходите, които могат да бъдат необходими за изпълнение на дизайна, който искате за вашия дом.